Tuin der lusten - compleet drieluik   |  Jheronimus Bosch   |  Canvasdoek

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 390 x 220 cm.

Vanaf: € 446.00

Levertijd: 5 werkdagen

Reakties van klanten

"Wij zijn zo tevreden over de Nachtwacht die deze week geleverd is, dat we zojuist ook het Melkmeisje hebben besteld"

  - Gert-Jan, 2017 -

"Gisteren is het doek opgehangen. Het ging vrij eenvoudig en ik ben er erg tevreden over."

  - Ria, 2017 -

"Wij zijn erg blij met het resultaat."

  - Petra, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Tuin der lusten - compleet drieluik | Jheronimus Bosch | Canvasdoek

Kies een uitvoering

Drieluik: 50 x 120 / 110 x 120 cm / 50 x 120 cm
€ 446.00
Nu gratis verzending!
  

 

Tuin der lusten - compleet drieluik, door Jheronimus Bosch

Dit schilderij uit de late middeleeuwen de Noordelijke renaissance is te zien in het Prado in Madrid. Op het eerste paneel is het paradijs voor de zondeval te zien. Het middendeel van het werk bestaat uit het paradijs (waarop mens en fabeldieren er op los leven) en het laatste de hel (met straffen en muziekinstrumenten als martelwerktuigen).

De stijl van Bosch is bijzonder getedailleerd. Het bevat elementen uit de late Gotiek en de (Noordelijke) renaissance.

Hier wordt aangeboden een combinatie van 3 losse werken die samen het drieluik vormen. De maten van de afzonderlijke delen worden aangeven.


Canvasdoek

Dit type canvasdoek geeft het Vlaamse meesterwerk van uw keuze een authentieke uitstraling. Het doek is voorzien van een zeer fijne, nauwelijks zichtbare, structuur en wordt opgespannen op een 2 cm dik houten spanframe. Het materiaal glimt door de zeer fijne structuur nauwelijks. De fijne details van werk komen daardoor optimaal tot hun recht. Het spanframe is niet zichtbaar, u ziet aan de voor- en zijkanten alleen het canvasdoek!

Uw canvasdoek bestelling wordt voor u op bestelling gemaakt en hierbij wordt ook de zijkant bedrukt waardoor er geen harde overgang tussen voor- en zijkant te zien is. U kunt deze daarom zo aan de wand kunt hangen. Het 2 cm dikke frame zorg ervoor dat er een zo groot mogelijk deel van de afbeelding aan de voorzijde terecht komt. Hierdoor komen ook de wat kleinere maten in verhouding prima tot hun recht.

Uw Vlaamse meesterwerk wordt voor u in rijke kleuren geprint met een speciale digitale druktechniek op 300 grams materiaal.

TIP: Nog eenvoudiger uw canvasdoek ophangen? Bestel direct het ophangsetje mee, deze sets vindt u [hier].

TIP 2: Voor vrijwel alle maten is het mogelijk uw 2 cm. canvasdoek direct te laten inlijsten. U vindt deze baklijsten [hier].


 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Vlaamse Meesterwerken altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Vlaamse Meesterwerken denkt graag met u mee.