Het loopmeisje   |  Henri Evenepoel   |  Canvasdoek

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 67 x 81 cm.

Vanaf: € 102.00

Levertijd: 5 werkdagen

Reakties van klanten

"Schilderij in een slaapkamer, is mooi geworden!"

  - Esther, 2016 -

"PRACHTIG. Bedankt voor je flexibiliteit, hij hang op een mooie plek boven de bank :)"

  - Jeroen, 2015 -

"Bedankt voor de goeie service."

  - Yvonne, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Het loopmeisje | Henri Evenepoel | Canvasdoek

Kies een uitvoering

60 x 80 cm
€ 102.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
70 x 90 cm
€ 110.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
80 x 100 cm
€ 136.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
90 x 120 cm
€ 156.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
100 x 120 cm
€ 169.00
Nu gratis verzending op veel producten
  

 

Het loopmeisje, door Henri Evenepoel

Al wandelend over het marktplein bekijkt dit meisje, of deze jonge vrouw, een bord. De vraag is of dit zijn nichtje Louise is wellicht met wie hij een relatie had?

Het kleurgebruik van Evenepoel waarbij oker en rode tinten gecombineerd worden met donkere aardse en zwarte tinten is kenmerkend. Het is een typisch Parijse scene, ook gezien de kleding, de bebouwing en de lantaarnpaal. De hoge horizon heeft het schilderij gemeen met bijvoorbeeld "de Spanjaard in Parijs .


Canvasdoek

Dit type canvasdoek geeft het Vlaamse meesterwerk van uw keuze een authentieke uitstraling. Het doek is voorzien van een zeer fijne, nauwelijks zichtbare, structuur en wordt opgespannen op een 2 cm dik houten spanframe. Het materiaal glimt door de zeer fijne structuur nauwelijks. De fijne details van werk komen daardoor optimaal tot hun recht. Het spanframe is niet zichtbaar, u ziet aan de voor- en zijkanten alleen het canvasdoek!

Uw canvasdoek bestelling wordt voor u op bestelling gemaakt en hierbij wordt ook de zijkant bedrukt waardoor er geen harde overgang tussen voor- en zijkant te zien is. U kunt deze daarom zo aan de wand kunt hangen. Het 2 cm dikke frame zorg ervoor dat er een zo groot mogelijk deel van de afbeelding aan de voorzijde terecht komt. Hierdoor komen ook de wat kleinere maten in verhouding prima tot hun recht.

Uw Vlaamse meesterwerk wordt voor u in rijke kleuren geprint met een speciale digitale druktechniek op 300 grams materiaal.

TIP: Nog eenvoudiger uw canvasdoek ophangen? Bestel direct het ophangsetje mee, deze sets vindt u [hier].

TIP 2: Voor vrijwel alle maten is het mogelijk uw 2 cm. canvasdoek direct te laten inlijsten. U vindt deze baklijsten [hier].


 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Vlaamse Meesterwerken altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Vlaamse Meesterwerken denkt graag met u mee.