Het loopmeisje   |  Henri Evenepoel   |  Kunstdruk op (plexi) glas

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 67 x 81 cm.

Vanaf: € 126.00

Levertijd: 9 werkdagen

Reakties van klanten

"Bedankt voor de goeie service."

  - Yvonne, 2017 -

"We zijn allemaal erg blij met het resultaat. Het fotobehang was van een erg goede kwaliteit en liet zich perfect aanbrengen!"

  - Bianca, 2017 -

"Heb het bestelde doek donderdag ontvangen! Het ziet er mooi uit!"

  - Jos, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Het loopmeisje | Henri Evenepoel | Kunstdruk op (plexi) glas

Kies een uitvoering

30 x 40 cm
€ 126.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
40 x 50 cm
€ 153.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
70 x 90 cm
€ 375.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
80 x 100 cm
€ 415.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
90 x 110 cm
€ 482.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
100 x 120 cm
€ 599.00
Nu gratis verzending op veel producten
  

 

Het loopmeisje, door Henri Evenepoel

Al wandelend over het marktplein bekijkt dit meisje, of deze jonge vrouw, een bord. De vraag is of dit zijn nichtje Louise is wellicht met wie hij een relatie had?

Het kleurgebruik van Evenepoel waarbij oker en rode tinten gecombineerd worden met donkere aardse en zwarte tinten is kenmerkend. Het is een typisch Parijse scene, ook gezien de kleding, de bebouwing en de lantaarnpaal. De hoge horizon heeft het schilderij gemeen met bijvoorbeeld "de Spanjaard in Parijs .


Kunstdruk op (plexi) glas

Het kunstwerk wordt speciaal voor u in spiegelbeeld op de achterzijde van een dikke (4 mm) plexiglas plaat gedrukt en afgewerkt. Deze plaat is speciaal UV bestendig, dus vergeelt niet. Aan de achterzijde wordt de plaat voorzien van een (aan de voorzijde onzichtbaar) ophangsysteem en kan dus zo aan de muur gehangen worden!
Plexiglas is 17 keer sterker dan glas daarbij ook nog eens 2,5 keer lichter dan glas. Het materiaal is helderder dan bijvoorbeeld float of kristalglas. Het geeft een prachtig diepte en glanseffect. Wel zal er rekening gehouden moeten worden dat het materiaal krasgevoelig is en gereinigd moet worden met een zachte microvezeldoek en een lauw sopje of speciaal reinigingsmiddel voor plexiglas (geen agressieve cleaners).Deze uitvoering geeft elk kunstwerk een moderne hoogglans uitstraling. De perfecte oplossing om de klassiekers van Vlaamse Meesterwerken te integreren in een modern interieur.


 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Vlaamse Meesterwerken altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Vlaamse Meesterwerken denkt graag met u mee.