De toren van Babel   |  Pieter Bruegel de Oude   |  Kunstdruk op (plexi) glas

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 114 x 155 cm

Vanaf: € 116.00

Levertijd: 9 werkdagen

Reakties van klanten

"Het is prachtig geworden en het sluit mooi aan op ons interieur. Zijn vooral blij met het feit dat de kleuren in het echt overeenkomen met de kleuren op de website."

  - Andy, 2017 -

"Het is super. Precies zoals ik hoopte!"

  - Anouk, 2015 -

"Hij is in zeer goede orde gearriveerd. Ik ben blij met de goede service."

  - Anniek, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

De toren van Babel | Pieter Bruegel de Oude | Kunstdruk op (plexi) glas

Kies een uitvoering

30 x 40 cm
€ 116.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
40 x 60 cm
€ 175.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
50 x 70 cm
€ 208.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
70 x 100 cm
€ 372.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
100 x 140 cm
€ 584.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
120 x 160 cm - bijgesneden i.v.m. andere beeldverhouding
€ 678.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
140 x 200 cm
€ 907.00
Nu gratis verzending op veel producten
  

 

De toren van Babel, door Pieter Bruegel de Oude

Bruegel schilderde deze toren van Babel in 1563. Een andere versie van dit werk is te vinden in het museum Boijmans van Beuningen. Er zit enorm veel detail in dit schilderij. In grotere formaten komen deze details dan ook mooi naar voren. Het schilderij is is te zien in het kunsthistorisch museum in Wenen. Het is een fraai voorbeeld van de bijbelse taferelen die hij schilderde. Het gaat hier uiteraard ook over de Babylonische spraakverwarring zoals we die nu nog kennen.


Kunstdruk op (plexi) glas

Het kunstwerk wordt speciaal voor u in spiegelbeeld op de achterzijde van een dikke (4 mm) plexiglas plaat gedrukt en afgewerkt. Deze plaat is speciaal UV bestendig, dus vergeelt niet. Aan de achterzijde wordt de plaat voorzien van een (aan de voorzijde onzichtbaar) ophangsysteem en kan dus zo aan de muur gehangen worden!
Plexiglas is 17 keer sterker dan glas daarbij ook nog eens 2,5 keer lichter dan glas. Het materiaal is helderder dan bijvoorbeeld float of kristalglas. Het geeft een prachtig diepte en glanseffect. Wel zal er rekening gehouden moeten worden dat het materiaal krasgevoelig is en gereinigd moet worden met een zachte microvezeldoek en een lauw sopje of speciaal reinigingsmiddel voor plexiglas (geen agressieve cleaners).Deze uitvoering geeft elk kunstwerk een moderne hoogglans uitstraling. De perfecte oplossing om de klassiekers van Vlaamse Meesterwerken te integreren in een modern interieur.


 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Vlaamse Meesterwerken altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Vlaamse Meesterwerken denkt graag met u mee.