Groeningemuseum (Stedelijk Museum voor Schone Kunsten) Brugge

Reakties van klanten

"Ik heb het behang in goede orde ontvangen. Bedankt voor de geweldige service!! Ik kan niet wachten tot mijn huisje klaar is en het op de muur zit!"

  - Laura, 2016 -

"We hebben het in goede staat ontvangen en het staat schitterend in ons nieuwe huis. We zijn er erg blij mee!"

  - Ruud, 2017 -

"Heel mooi! Ik kan niet wachten.. :)"

  - Cynthia, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Kunstwerken uit het Groeningemuseum (Stedelijk Museum voor Schone Kunsten) Brugge

Het Groeningemuseum is een belangrijk museum voor liefhebbers van de Vlaamse Primitieven. De 'Madonna met kanunnik Joris van der Paele' van Van Eyck is hier te vinden. Maar ook werken van Hugo van der Goes en Hans Memling zijn onderdeel van de collectie. Daarnaast wordt het symboliscme (Ensor) en surrealisme belicht.


De onderstaande schilderijen uit het Groeningemuseum (Stedelijk Museum voor Schone Kunsten) Brugge kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Vlaamse Meesterwerken: