Van Gogh Museum Amsterdam

Reakties van klanten

"Gisteren is het doek opgehangen. Het ging vrij eenvoudig en ik ben er erg tevreden over."

  - Ria, 2017 -

"Wij zijn zo tevreden over de Nachtwacht die deze week geleverd is, dat we zojuist ook het Melkmeisje hebben besteld"

  - Gert-Jan, 2017 -

"... what you see is what you get! Uit ervaring weten wij dat dat lang niet altijd het geval is met dit soort behang. Nogmaals bedankt!"

  - Andy, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Kunstwerken uit het Van Gogh Museum Amsterdam

Het Van Gogh Museum heeft als doel met haar collectie van Goghs bezoekers te verrijken en te inspireren. Niet alleen zijn werk komt aan bod in het museum maar ook zijn leven. Zo is bekend dat hij ook in Vlaanderen schilderde op zijn reis naar Frankrijk.


De onderstaande schilderijen uit het Van Gogh Museum Amsterdam kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Vlaamse Meesterwerken:

 

 

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 87.00

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 28.50