Madonna van Lowen   |  Jan Gossaert   |  Art deco doek op spanframe van aluminium

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 39 x 45 cm

Vanaf: € 470.00

Levertijd: 8 werkdagen

Reakties van klanten

"Bedankt voor de goeie service."

  - Yvonne, 2017 -

"Heel mooi! Ik kan niet wachten.. :)"

  - Cynthia, 2017 -

"Wow. Hij is nog mooier dan ik had verwacht. Echt prachtig."

  - Henriette, 2015 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Madonna van Lowen | Jan Gossaert | Art deco doek op spanframe van aluminium

Kies een uitvoering

Maatwerk: exact uw muurmaat tot 4 m2
€ 470.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 4 - 5 m2
€ 527.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 5 - 6 m2
€ 603.00
Nu gratis verzending op veel producten
  

 

Madonna van Lowen, door Jan Gossaert

Rond 1516 schilderde Jan Gossaert dit werk. Het is opvallend hoe sterk hij de architectuur verwerkte in dit verder religieuze werk. Hij toont hiermee zijn ware kunnen en zijn uitgebreide kennis van de werking van het perspectief. Uiteraard is deze Maria met Kind een van de vele uitingen die hij met dit thema maakte. Het is een relatief klein werk (39 x 45 cm ) daardoor men nog meer respect kan krijgen voor het detailnieau waarmee het geschilderd is.


Art deco doek op spanframe van aluminium

Dit doek wordt exact op maat voor u gemaakt. Het leent zich prima voor grotere (of oneffen) wanden. Middels een pees wordt het doek in het frame gespannen. Het materiaal heeft een zichtbare canvasstructuur en wordt aan alle zijden afgewerkt met een onzichtbare pees. U brengt het doek eenvoudig in het 19 mm diepe frame aan. Vanaf de voorkant is alleen een klein randje frame zichtbaar nog. Het doek is B1 brandvertragend wordt door haar elasticiteit permanent op spanning gehouden.

Dit materiaal kunt u altijd op een later stadium weer wisselen met behoud van het frame. Het frame moet stevig op de muur geschroeft worden. En het los geleverde doek brengt u daarna eenvoudig aan.

In stap 2 van het winkelmandje kunt u uw maat exact doorgeven. Wij nemen na uw bestelling via het opgegeven e-mail adres nog even contact met u op. Voordat er geproduceerd wordt ontvangt u altijd eerst een voorbeeldje per mail ter goedkeuring. Indien u een zwart frame wilt bestellen i.p.v. de standaard aluminium kleur (mooi bij een donker doek bijvoorbeeld) kunt u dat ook in stap 2 opgeven onder de speciale wensen.


 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Vlaamse Meesterwerken altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Vlaamse Meesterwerken denkt graag met u mee.