Ezelrit op het strand - Heist aan zee   |  Jan Verhas   |  Canvasdoek

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 255 x 396 cm

Vanaf: € 101.00

Levertijd: 5 werkdagen

Reakties van klanten

"Ik heb net mijn canvasdoek ontvangen en ben zeer tevreden! Dank voor de snelle afhandeling."

  - Caroline, 2017 -

"Ik heb hem ontvangen! Hij is prachtig! Dank u wel!"

  - Anneke, 2017 -

"Het is prachtig geworden en het sluit mooi aan op ons interieur. Zijn vooral blij met het feit dat de kleuren in het echt overeenkomen met de kleuren op de website."

  - Andy, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Ezelrit op het strand - Heist aan zee | Jan Verhas | Canvasdoek

Kies een uitvoering

50 x 80 cm
€ 101.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
60 x 100 cm
€ 128.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
90 x 140 cm
€ 165.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
70 x 120 cm
€ 174.50
Nu gratis verzending op veel producten
  

 

Ezelrit op het strand - Heist aan zee, door Jan Verhas

Dit prachtige kunstwerk van Jan Verhas geeft perfect het leven aan de Belgische kust weer rond 1884. Veelvuldig lieten de gegoeden zich op ezeltjes rondrijden op het strand aan het einde van de 19e eeuw.

Links in de hoge horizon van het schilderij zien we nog schepen liggen, rechts op dezelfde hoogte de bebouwing aan de kust. Het werk is duidelijk wat meer realistisch geschilderd dan bijvoorbeeld de impressionistische ezeltjes aan het strand van Isaac IsraŽls.

Het werk is te zien in het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen. Het meet maar liefst 255 x 396 cm.


Canvasdoek

Dit type canvasdoek geeft het Vlaamse meesterwerk van uw keuze een authentieke uitstraling. Het doek is voorzien van een zeer fijne, nauwelijks zichtbare, structuur en wordt opgespannen op een 2 cm dik houten spanframe. Het materiaal glimt door de zeer fijne structuur nauwelijks. De fijne details van werk komen daardoor optimaal tot hun recht. Het spanframe is niet zichtbaar, u ziet aan de voor- en zijkanten alleen het canvasdoek!

Uw canvasdoek bestelling wordt voor u op bestelling gemaakt en hierbij wordt ook de zijkant bedrukt waardoor er geen harde overgang tussen voor- en zijkant te zien is. U kunt deze daarom zo aan de wand kunt hangen. Het 2 cm dikke frame zorg ervoor dat er een zo groot mogelijk deel van de afbeelding aan de voorzijde terecht komt. Hierdoor komen ook de wat kleinere maten in verhouding prima tot hun recht.

Uw Vlaamse meesterwerk wordt voor u in rijke kleuren geprint met een speciale digitale druktechniek op 300 grams materiaal.

TIP: Nog eenvoudiger uw canvasdoek ophangen? Bestel direct het ophangsetje mee, deze sets vindt u [hier].

TIP 2: Voor vrijwel alle maten is het mogelijk uw 2 cm. canvasdoek direct te laten inlijsten. U vindt deze baklijsten [hier].


 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Vlaamse Meesterwerken altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Vlaamse Meesterwerken denkt graag met u mee.