Adam en Eva | Jan Gossaert

 

Adam en Eva

Dit schilderij van Gossaert is bijna levensgroot geschilderd. Afgebeeld zijn Adam en Eva met op de achtergrond tevens beeldhouwwerk, hetgeen natuurlijk niet trouw was aan de bijbelse situatie. Maar dat kan gezien worden als deel van de inspiratie die hij meenam uit ItaliŽ. In de 17e eeuw werd dat detail hem niet erg in dank afgenomen.

Adam wijst naar zijn mond, als uitdrukking van wat is gebeurd, Eva lijkt het lot te aanvaarden.

Reakties van klanten

"Nog bedankt voor de service. Het doek hangt er mooi bij."

  - Rob, 2017 -

"Superblij met het mooie schilderij, nog mooier dan gehoopt."

  - Bianca, 2017 -

"Bedankt voor de goeie service."

  - Yvonne, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Vanaf  €142.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Vanaf  €244.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Vanaf  €185.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Vanaf  €389.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Over Jan Gossaert

Jan Gossaert is geboren in Maubeuge en in 1532 gestorven in Antwerpen. Hij kreeg zijn opleiding ofwel in Brugge of in Antwerpen, daarover is men het nog niet eens. Hij introduceerde de Italiaanse Renaissance in 'de Nederlanden'. Hij reiste daarvoor naar Rome om daar de schilderkunst te bestuderen en nam dit mee naar huis. Hij maakte ook veel portretten in opdracht.

Zijn werken zijn zeer gekend en onderdeel van onder andere het Museo del Prado in Madrid, the National Gallery in Londen, het Louvre in Parijs, het Nationaal Museum in Praag en natuurlijk het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen ('portret van een onbekende man').

 

Keuze hulp

Vlaamse Meesterwerken worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Vlaamse Meesterwerken denkt graag met u mee.