Belgische kunst op Canvas, Art-wallpaper / behang en plexiglas

Met een canvasdoek van Vlaamse Meesterwerken brengt u een ode aan de rijke kunstgeschiedenis van Vlaanderen. Kies uw favoriete schilderij uit onze zorgvuldig samengestelde collectie van Belgische favoriete schilders vanaf de primitieven en verder.

Uw meeste geliefde schilderijen zijn bij Vlaamse Meesterwerken verkrijgbaar als hoge kwaliteit artprint op behang, canvas of plexiglas. Barokke en classicistische kunstwerken van schilders zoals Jordaens, Rubens en van Dyck, maar ook de (post-) impressionistische werken van Anna Boch worden met de laatste technieken gereproduceerd. Of zoekt u een Montigny, Spilliaert of Memling? U vindt ze allemaal terug in onze met de hand samengestelde collectie van portretten, stadsgezichten, altaarstukken en stillevens. Vlaamse Meesterwerken brengt u een stijlvolle aankleding van bijvoorbeeld uw woonkamer, keuken, kantoor of vergaderzaal.


ONTDEK DE COLLECTIE NU OOK PER THEMA

Overzicht van alle thema's

Te zien in Stijlvol WONEN

Afgelopen september was ons werk in de extra dikke jubileum uitgave van het blad Stijlvol WONEN te zien. Een mooi project van een van onze klanten in de rubriek binnenkijken. Strak design gecombineerd met een klassieker. Blader snel naar pagina 141 of bekijk gewoon de collectie hier op onze site!

Ontdek alle schilders

Reakties van klanten

"Wow. Hij is nog mooier dan ik had verwacht. Echt prachtig."

  - Henriette, 2015 -

"Hij zit erop!! Heel mooi, eyecatcher in huis!"

  - Petra, 2016 -

"Superblij met het mooie schilderij, nog mooier dan gehoopt."

  - Bianca, 2017 -

excellent excellent excellent excellent excellent