Landschap

Reakties van klanten

"We zijn allemaal erg blij met het resultaat. Het fotobehang was van een erg goede kwaliteit en liet zich perfect aanbrengen!"

  - Bianca, 2017 -

"Ik wil jullie nog even bedanken voor de nette levering van mijn mooie davidsz de heem canvas. Hij is boven verwachting ! Mooie kwaliteit, bedankt hier voor."

  - Celeste, 2016 -

"Wij zijn erg tevreden"

  - Iris, 2016 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Kunstwerken van het genre Landschap

Van kust, tot boerenland, het landschap is veelvuldig vastgelegd door de Vlaamse Meesters. Door zijn speficieke kenmerken is het typisch Vlaamse landschap veelal direct herkenbaar. Ook ten tijde van het neo impressionisme ging men veelal naar buiten om zo de sfeer zo goed mogelijk vast te kunnen leggen. Van Gogh deed natuurlijk ook. Hoewel gestart in Nederland en geŽindigd in Frankrijk heeft ook hij in zijn periode in Vlaanderen aan landschappen gewerkt.


De onderstaande schilderijen van het genre Landschap kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Vlaamse Meesterwerken:

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 91.00

 

Vanaf  € 107.00

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 98.00

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 101.00

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 28.50