NIEUWS

Miniaturen [07-02-2017]

Hollandsche Meesters is door de jaren heen vooral bekend geworden vanwege het maatwerk van kunstwerken op groot tot zeer groot formaat. Maar vanaf nu is daar een speciale uitvoering bijgekomen: Miniatuur kunst op hout. De kunstwerken worden direct gedrukt op een 4 cm dikke berkenplex blok. Ze worden geleverd in 10 x 15 of 15 x 15 cm en zijn zeer geschikt om een eigen kunstcollectie aan te leggen. Niet om op te hangen, maar om zo maar ergens inde ruimte neer te zetten. U vindt de miniaturen op hout [hier].

Ophangsets [18-04-2014]

Vanaf nu zijn er speciale ophangsets beschikbaar voor het eenvoudig ophangen van uw Hollandsche Meester op canvas.

Nieuw in het assortiment [11-01-2013]

Speciaal voor grotere bestellingen hebben we in het assortiment een aantal lijsten opgenomen. Deze baklijsten zijn geschikt voor de 2 cm dikke ('standaard') canvasdoeken en zijn verkrijgbaar in zwarte en goud-zwarte uitvoering tegen scherpe prijzen. Minimale bestelgrootte is 10 stuks. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nu ook kunst op behang verkrijgbaar [11-01-2013]

Een selectie van de mooiste Hollandsche Meesters zijn nu ook verkrijgbaar op extra groot formaat: als behang ('art-wallpaper'). Bekijk hier een overzicht van de kunstwerken die als behang verkrijgbaar zijn.