Jenny Montigny

Jenny Montigny

Jenny Montigny was de dochter van een Gentse hoogleraar en jurist. Nadat ze in 1893 onder de indruk raakte van de werken van Emile Claus (o.a. de ijsvogels) is ze bij hem in de leer gegaan. Nadat ze in Parijs naam had gemaakt vestigde ze zich in Deurle. Ze exposeerde o.a. in Brussel, Antwerpen en Gent en was actief in kunstvereniging "Vie et Lumiere". Sterk was ze in het integreren van bloemen in haar landschapscomposities. Door haar meer fotografische en soms vrouwelijke benadering, waarbij eenheid en sfeer de boventoon voert onderscheidde ze zich van haar leermeester.

Reakties van klanten

"Hartelijk dank voor uw reactie en de uitstekende service. Wij zijn er ontzettend blij mee!"

  - Gert-Jan, 2017 -

"Ik heb het behang in goede orde ontvangen. Bedankt voor de geweldige service!! Ik kan niet wachten tot mijn huisje klaar is en het op de muur zit!"

  - Laura, 2016 -

"Ik wil jullie nog even bedanken voor de nette levering van mijn mooie davidsz de heem canvas. Hij is boven verwachting ! Mooie kwaliteit, bedankt hier voor."

  - Celeste, 2016 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.