Bloemen en bloeiende planten

Reakties van klanten

"Ik heb hem ontvangen! Hij is prachtig! Dank u wel!"

  - Anneke, 2017 -

"Wow. Hij is nog mooier dan ik had verwacht. Echt prachtig."

  - Henriette, 2015 -

"Het is prachtig geworden en het sluit mooi aan op ons interieur. Zijn vooral blij met het feit dat de kleuren in het echt overeenkomen met de kleuren op de website."

  - Andy, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Kunstwerken met onderwerp 'Bloemen en bloeiende planten'

Met de opkomst van de zgn. pronkstukken werden boeketten (bloemen) vaak als stilleven geschilderd. Het idee was om een uitbundig en prettig ogend werk te maken waarbij de meester zich toonde in het weergeven van details. Dit werk straalde dan weer af op de opdrachtgever die zich een dergelijk werk kon veroorloven. Ook in latere tijden en in andere stijlen is de uitbundige bloei van de natuur een thema gebleven. Van Gogh was een meester in het verwoorden van de groei, het ontstaan van het leven zelf, middels bloesems en bloemen.


De onderstaande schilderijen met onderwerp 'Bloemen en bloeiende planten' kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Vlaamse Meesterwerken:

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 98.00

 

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 101.00

 

Vanaf  € 108.00

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 28.50