Stadsgezicht

Reakties van klanten

"Schilderij in een slaapkamer, is mooi geworden!"

  - Esther, 2016 -

"Echt een wauw effect in onze woonkamer! Bijgaand de sfeerfoto. Super bedankt voor de goede en snelle service."

  - Nathalie, 2017 -

"Het is prachtig geworden en het sluit mooi aan op ons interieur. Zijn vooral blij met het feit dat de kleuren in het echt overeenkomen met de kleuren op de website."

  - Andy, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Kunstwerken van het genre Stadsgezicht

De nu bekende historiche binnensteden, pleinen en havens van de Vlaamse steden waren natuurlijk reeds gerealiseerd in de voorgaande eeuwen. Kunstenaars wisten toen al deze unieke sfeer en de figuren, gebouwen en vervoersmiddelen in hun kunstwerken vast te leggen. Het geeft een mooi historische kijk op het stadse leven van weleer.


De onderstaande schilderijen van het genre Stadsgezicht kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Vlaamse Meesterwerken:

 

 

Vanaf  € 91.00