De toren van Babel   |  Pieter Bruegel de Oude   |  Canvasdoek

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 114 x 155 cm

Vanaf: € 91.00

Levertijd: 5 werkdagen

Reakties van klanten

"Hij is in zeer goede orde gearriveerd. Ik ben blij met de goede service."

  - Anniek, 2017 -

"... ziet er goed uit. Dank!"

  - Aimee, 2017 -

"Zijn er erg blij mee. Bedankt voor de snelle service!"

  - Nathalie, 2014 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

De toren van Babel | Pieter Bruegel de Oude | Canvasdoek

Kies een uitvoering

50 x 70 cm
€ 91.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
70 x 100 cm
€ 123.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
100 x 140 cm
€ 184.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
110 x 160 cm
€ 206.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
120 x 160 cm
€ 208.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
140 x 200 cm
€ 279.00
Nu gratis verzending op veel producten
  

 

De toren van Babel, door Pieter Bruegel de Oude

Bruegel schilderde deze toren van Babel in 1563. Een andere versie van dit werk is te vinden in het museum Boijmans van Beuningen. Er zit enorm veel detail in dit schilderij. In grotere formaten komen deze details dan ook mooi naar voren. Het schilderij is is te zien in het kunsthistorisch museum in Wenen. Het is een fraai voorbeeld van de bijbelse taferelen die hij schilderde. Het gaat hier uiteraard ook over de Babylonische spraakverwarring zoals we die nu nog kennen.


Canvasdoek

Dit type canvasdoek geeft het Vlaamse meesterwerk van uw keuze een authentieke uitstraling. Het doek is voorzien van een zeer fijne, nauwelijks zichtbare, structuur en wordt opgespannen op een 2 cm dik houten spanframe. Het materiaal glimt door de zeer fijne structuur nauwelijks. De fijne details van werk komen daardoor optimaal tot hun recht. Het spanframe is niet zichtbaar, u ziet aan de voor- en zijkanten alleen het canvasdoek!

Uw canvasdoek bestelling wordt voor u op bestelling gemaakt en hierbij wordt ook de zijkant bedrukt waardoor er geen harde overgang tussen voor- en zijkant te zien is. U kunt deze daarom zo aan de wand kunt hangen. Het 2 cm dikke frame zorg ervoor dat er een zo groot mogelijk deel van de afbeelding aan de voorzijde terecht komt. Hierdoor komen ook de wat kleinere maten in verhouding prima tot hun recht.

Uw Vlaamse meesterwerk wordt voor u in rijke kleuren geprint met een speciale digitale druktechniek op 300 grams materiaal.

TIP: Nog eenvoudiger uw canvasdoek ophangen? Bestel direct het ophangsetje mee, deze sets vindt u [hier].

TIP 2: Voor vrijwel alle maten is het mogelijk uw 2 cm. canvasdoek direct te laten inlijsten. U vindt deze baklijsten [hier].


 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Vlaamse Meesterwerken altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Vlaamse Meesterwerken denkt graag met u mee.