Portret van Joseph Roulin   |  Vincent van Gogh   |  Canvasdoek

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 65 x 54 cm.

Vanaf: € 74.00

Levertijd: 5 werkdagen

Reakties van klanten

"Ik heb net mijn canvasdoek ontvangen en ben zeer tevreden! Dank voor de snelle afhandeling."

  - Caroline, 2017 -

"Het is prachtig geworden en het sluit mooi aan op ons interieur. Zijn vooral blij met het feit dat de kleuren in het echt overeenkomen met de kleuren op de website."

  - Andy, 2017 -

"Superblij met het mooie schilderij, nog mooier dan gehoopt."

  - Bianca, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Portret van Joseph Roulin | Vincent van Gogh | Canvasdoek

Kies een uitvoering

40 x 50 cm
€ 74.00
Nu gratis verzending!
  
50 x 60 cm
€ 78.00
Nu gratis verzending!
  
60 x 70 cm
€ 80.00
Nu gratis verzending!
  
80 x 100 cm
€ 116.00
Nu gratis verzending!
  
90 x 110 cm
€ 135.00
Nu gratis verzending!
  
100 x 120 cm
€ 150.00
Nu gratis verzending!
  

 

Portret van Joseph Roulin, door Vincent van Gogh

Joseph Roulin was een bijzonder aardige en gelovige man waarmee van Gogh een goede band had opgebouwd. Er zijn 6 portretten van hem bekend. Onder andere het MOMA heeft een portret van Roulin in de collectie. Maar de versie die hier op Vlaamse Meesterwerken wordt gemaakt is wellicht de fraaiste, deze is te zien in het Kröller Müller museum. Van Gogh schilderde deze postbeamte in Arles, waar hij vaak pakketjes bracht, maar ook de rest van de familie van de postbode schilderde hij. Krachtig van kleur en met frisse bloemen op de achtergrond. Het is een combinatie van grafisch uitgewerkte baard en meer realistisch geschilderde delen.


Canvasdoek

Dit type canvasdoek geeft het Vlaamse meesterwerk van uw keuze een authentieke uitstraling. Het doek is voorzien van een zeer fijne, nauwelijks zichtbare, structuur en wordt opgespannen op een 2 cm dik houten spanframe. Het materiaal glimt door de zeer fijne structuur nauwelijks. De fijne details van werk komen daardoor optimaal tot hun recht. Het spanframe is niet zichtbaar, u ziet aan de voor- en zijkanten alleen het canvasdoek!

Uw canvasdoek bestelling wordt voor u op bestelling gemaakt en hierbij wordt ook de zijkant bedrukt waardoor er geen harde overgang tussen voor- en zijkant te zien is. U kunt deze daarom zo aan de wand kunt hangen. Het 2 cm dikke frame zorg ervoor dat er een zo groot mogelijk deel van de afbeelding aan de voorzijde terecht komt. Hierdoor komen ook de wat kleinere maten in verhouding prima tot hun recht.

Uw Vlaamse meesterwerk wordt voor u in rijke kleuren geprint met een speciale digitale druktechniek op 300 grams materiaal.

TIP: Nog eenvoudiger uw canvasdoek ophangen? Bestel direct het ophangsetje mee, deze sets vindt u [hier].

TIP 2: Voor vrijwel alle maten is het mogelijk uw 2 cm. canvasdoek direct te laten inlijsten. U vindt deze baklijsten [hier].


 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Vlaamse Meesterwerken altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Vlaamse Meesterwerken denkt graag met u mee.