Laatste oordeel (Brugge) | Jheronimus Bosch

 

Laatste oordeel (Brugge)

Op het midden paneel staat Christus die het laatste oordeel geeft. Op de zijpanelen zijn het paradijs (links) en de hel (rechts) te zien. Onder Jezus wordt de chaos verbeeld. Van dit werk zijn twee versies: een in Wenen en deze latere uit Brugge. Net als de meeste schilderijen van Bosch bevat ook dit werk zeer veel details.

Dit drieluik wordt als een samengestelde print (1 werk) geleverd, zoal te zien in het voorbeeld.

Ontdek nog veel meer...

Reakties van klanten

"Wij zijn erg tevreden"

  - Iris, 2016 -

"Super mooi dit!"

  - Yvon, 2017 -

"We zijn allemaal erg blij met het resultaat. Het fotobehang was van een erg goede kwaliteit en liet zich perfect aanbrengen!"

  - Bianca, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Vanaf  €100.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Vanaf  €114.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Vanaf  €153.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Over Jheronimus Bosch

Jheronimus Bosch (Jeroen Bosch) is net als Isenbrant, Brueghel en Gossaert deel van de noordelijke renaissance. Hij maakte mysterieuze werken met zeer veel detail waarbij Bijbelse themas ook op fantasievolle wijze verwerkt werden. Zijn opdrachten kwamen onder meer uit Brussel en hij schilderde hij voor Filips de Schone van Spanje het schilderij Laatste Oordeel en voor Henry III van Nassau het schilderij de Tuin Der Lusten (Prado). Hij had invloed op Antwerpse en Mechelse kunstenaars. Pieter Bruegel de Oude is ook een duidelijk volger van zijn schilderstijl.

Hij schilderde ook diverse drieluiken welke op onze site ook echt als drieluik (drie losse werken) te bestellen zijn.

 

Keuze hulp

Vlaamse Meesterwerken worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Vlaamse Meesterwerken denkt graag met u mee.