Christus en de Maagd | Robert Campin - meester van Flemalle

 

Christus en de Maagd

Campin verwerkte in dit schilderij zowel oilieverf als goud. Hij schilderde het rond 1425 - 1435. Het is alsof de Heilige Maagd namens de mensheid voorgaat in gebed voor haar Zoon. Dit alles is afgebeeld op een tijdloze en gedecoreerde gouden (hemelse?) achtergrond.

Reakties van klanten

"Wij zijn erg tevreden"

  - Iris, 2016 -

"PRACHTIG. Bedankt voor je flexibiliteit, hij hang op een mooie plek boven de bank :)"

  - Jeroen, 2015 -

"We hebben het in goede staat ontvangen en het staat schitterend in ons nieuwe huis. We zijn er erg blij mee!"

  - Ruud, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Over Robert Campin - meester van Flemalle

Robert Campin, geboren in 1378, stond ook bekend als de Meester van Flémalle. Zijn werk werd in zijn eigen tijd al zeer gewaardeerd waardoor hij een veelgevraagd kunstenaar was en er een goed leven van kon leiden. Hij leidde ook andere schilders op zijn atelier, zoals Jacques Daret en ook Rogier van der Weyden. Veel schilderijen worden aan hem toegeschreven zonder exact te kunnen zeggen wie de daadwerkelijke schilder was. De schilder Campin was synoniem voor het werk dat door zijn atelier vervaardigd werd.

 

Keuze hulp

Vlaamse Meesterwerken worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Vlaamse Meesterwerken denkt graag met u mee.