Jacob Jordaens

Jacob Jordaens

Jordaens is een van de belangrijkste figuren uit de Antwerpse school. Hij maakte historiestukken, portretten en ook genrestukken. Met tijdgenoot Rubens vormt hij de kern van de Vlaamse Barok. Zijn kennis van de Griekse Mythologie vormde een inspiratiebron. De in 1593 geboren Antwerpenaar was katholiek opgevoed maar bekeerde zich tot calvinist. Net als Rubens had ook hij les van Adam van Noort. Jordaens werkte naast zijn schilderkunst ook aan wandtapijten.

Reakties van klanten

"Het is super. Precies zoals ik hoopte!"

  - Anouk, 2015 -

"Ik heb het behang in goede orde ontvangen. Bedankt voor de geweldige service!! Ik kan niet wachten tot mijn huisje klaar is en het op de muur zit!"

  - Laura, 2016 -

"PRACHTIG. Bedankt voor je flexibiliteit, hij hang op een mooie plek boven de bank :)"

  - Jeroen, 2015 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.