Jenny Montigny

Jenny Montigny

Jenny Montigny was de dochter van een Gentse hoogleraar en jurist. Nadat ze in 1893 onder de indruk raakte van de werken van Emile Claus (o.a. de ijsvogels) is ze bij hem in de leer gegaan. Nadat ze in Parijs naam had gemaakt vestigde ze zich in Deurle. Ze exposeerde o.a. in Brussel, Antwerpen en Gent en was actief in kunstvereniging "Vie et Lumiere". Sterk was ze in het integreren van bloemen in haar landschapscomposities. Door haar meer fotografische en soms vrouwelijke benadering, waarbij eenheid en sfeer de boventoon voert onderscheidde ze zich van haar leermeester.

Reakties van klanten

"Hij zit erop!! Heel mooi, eyecatcher in huis!"

  - Petra, 2016 -

"Het is prachtig geworden en het sluit mooi aan op ons interieur. Zijn vooral blij met het feit dat de kleuren in het echt overeenkomen met de kleuren op de website."

  - Andy, 2017 -

"Ik heb net mijn canvasdoek ontvangen en ben zeer tevreden! Dank voor de snelle afhandeling."

  - Caroline, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.