Pieter Bruegel de Oude

Pieter Bruegel de Oude

Pieter Bruegel (de oude), was schilder van met name Genrestukken - voorstellingen uit het dagelijks leven- en allegorieŽn. Zijn naam wordt soms ook gespeld als Breughel, hoewel deze spelling meer door zijn zoons gebruikt werd. Hij zette zich af tegen de al te sterke Italiaanse invloeden en creŽerde zo zijn eigen stijl. Hij werkte vanaf 1550 in Brugge en later (na een Italiaanse periode) vanaf 1557 in Antwerpen en vanaf 1563 in Brussel waar hij ook trouwde. Dit was ook als kunstenaar zijn meest actieve periode. Hij wordt ook wel Boeren-Bruegel genoemd omdat hij uitgedost als boer lokale feesten af ging.

Reakties van klanten

"... ziet er goed uit. Dank!"

  - Aimee, 2017 -

"PRACHTIG. Bedankt voor je flexibiliteit, hij hang op een mooie plek boven de bank :)"

  - Jeroen, 2015 -

"... what you see is what you get! Uit ervaring weten wij dat dat lang niet altijd het geval is met dit soort behang. Nogmaals bedankt!"

  - Andy, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.