Een vruchtenguirlande gedragen door zeven putti | Peter Paul Rubens

 

Een vruchtenguirlande gedragen door zeven putti

Op dit schitterende kunstwerk van Rubens uit 1615 zijn zeven kleine figuren afgebeeld (z.g.n. putti, amoretti of cherubijntjes) die gezamenlijk een guirlande van fruit dragen. Het gebruik van dit soort figuurtjes is in de barok en ook in de renaissance en rococo veel voorkomend. Ze stellen veelal de goddelijke eeuwige zonen voor. De herkomst van het hernieuwde gebruik deze putti wordt in verband gebracht met de Italiaanse invloeden, met name vanuit Florence.

Reakties van klanten

"Fantastisch voorstel, ik ben er erg blij mee."

  - Daniel, 2017 -

"... ziet er goed uit. Dank!"

  - Aimee, 2017 -

"Schilderij in een slaapkamer, is mooi geworden!"

  - Esther, 2016 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Vanaf  €94.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Over Peter Paul Rubens

Rubens wordt gerekend tot de Antwerpse school. Zijn barokke werk is duidelijk geÔnspireerd op Caravaggio. Tijdens zijn vele omzwervingen kwam hij in Keulen, Antwerpen, Rome, VenetiŽ, Florence en Spanje. De karakteristieke Rubens vrouw met brede heupen en de brede mannen waren kenmerkend in zijn vaak triomfalistische werken. Rubens kwam uit een gegoede familie.

 

Keuze hulp

Vlaamse Meesterwerken worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Vlaamse Meesterwerken denkt graag met u mee.