De gouden twistappel | Jacob Jordaens

 

De gouden twistappel

De gouden twistappel is een werk naar een verhaal uit de Griekse mythologie. Eris, de goding van de ruzie had op een appel geschreven: "voor de schoonste". Diverse godinnen maakte aanspraak op de appel, waarop een twist uitbrak. Jordaens schilderde het barokke kunstwerk in 1633 op doek.

Reakties van klanten

"Echt een wauw effect in onze woonkamer! Bijgaand de sfeerfoto. Super bedankt voor de goede en snelle service."

  - Nathalie, 2017 -

"Zijn er erg blij mee. Bedankt voor de snelle service!"

  - Nathalie, 2014 -

"PRACHTIG. Bedankt voor je flexibiliteit, hij hang op een mooie plek boven de bank :)"

  - Jeroen, 2015 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Vanaf  €101.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Vanaf  €183.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Vanaf  €185.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Vanaf  €389.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Over Jacob Jordaens

Jordaens is een van de belangrijkste figuren uit de Antwerpse school. Hij maakte historiestukken, portretten en ook genrestukken. Met tijdgenoot Rubens vormt hij de kern van de Vlaamse Barok. Zijn kennis van de Griekse Mythologie vormde een inspiratiebron. De in 1593 geboren Antwerpenaar was katholiek opgevoed maar bekeerde zich tot calvinist. Net als Rubens had ook hij les van Adam van Noort. Jordaens werkte naast zijn schilderkunst ook aan wandtapijten.

 

Keuze hulp

Vlaamse Meesterwerken worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Vlaamse Meesterwerken denkt graag met u mee.