Overzicht schilders | De mooiste kunst van Vlaanderen op canvas, behang en plexiglas. Schilders zoals Rubens, Memling, Bouts en de Vlaamse Primitieven op Vlaamsemeesterwerken.be

OVERZICHT SCHILDERS

De mooiste schilders van België

De rijke schildertraditie uit de tijd van de Vlaamse Primitieven (en lang daarna) heeft tot op de dag van vandaag een magische aantrekkingskracht.

Kunstwerken van o.a. Rubens, Memling, van Eyck, Isenbrant, Bouts en vele andere Belgische schilders zijn nu voor iedereen bereikbaar. In ons assortiment hebben we canvasdoeken van schilderijen uit de 16e, 17e en 18e eeuw. Varierend in stijl van barok tot impressionistisch en qua onderwerpkeuze van portretten en landschappen tot altaarstukken.

Hier vindt u een overzocht van alle Vlaamse Meesterwerken waarvan kunstwerken leverbaar zijn op Canvas, Art-wallpaper (behang) of plexiglas.

Reakties van klanten

"We zijn allemaal erg blij met het resultaat. Het fotobehang was van een erg goede kwaliteit en liet zich perfect aanbrengen!"

  - Bianca , 2017 -

"Schilderij in een slaapkamer, is mooi geworden!"

  - Esther , 2016 -

"We zijn super tevreden over het resultaat!"

  - Siebren , 2015 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.