OVERZICHT MATERIALEN

De mooiste schilders van België

De rijke schildertraditie uit de tijd van de Vlaamse Primitieven (en lang daarna) heeft tot op de dag van vandaag een magische aantrekkingskracht.

Kunstwerken van o.a. Rubens, Memling, van Eyck, Isenbrant, Bouts en vele andere Belgische schilders zijn nu voor iedereen bereikbaar. In ons assortiment hebben we canvasdoeken van schilderijen uit de 16e, 17e en 18e eeuw. Varierend in stijl van barok tot impressionistisch en qua onderwerpkeuze van portretten en landschappen tot altaarstukken.

Hier vindt u een overzocht van alle Vlaamse Meesterwerken waarvan kunstwerken leverbaar zijn op Canvas, Art-wallpaper (behang) of plexiglas.

Reakties van klanten

"Bedankt voor de prettige afhandeling."

  - Manita, 2017 -

"Superblij met het mooie schilderij, nog mooier dan gehoopt."

  - Bianca, 2017 -

"We zijn allemaal erg blij met het resultaat. Het fotobehang was van een erg goede kwaliteit en liet zich perfect aanbrengen!"

  - Bianca, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Maak een keuze uit de volgende materialen:

sorteer op:

Ophangset voor canvas  Ophangset voor canvas

Met de ophangset kunt u eenvoudig uw canvasdoek ophangen.
Canvasdoek  Canvasdoek

Dit type canvasdoek geeft het Vlaamse meesterwerk van uw keuze een authentieke uitstraling. Het doek is voorzien van een zeer fijne, nauwelijks zichtbare, structuur en wordt opgespannen op een 2 cm dik (onzichtbaar) houten spanframe.
Canvasdoek Luxe (4 cm frame)  Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Dit type canvasdoek heeft een extra luxe uitstraling door het dikkere houten spanframe (4 cm) dat gebruikt wordt. Dit frame is niet zichtbaar aan de voorzijde. Naast de luxere uitstraling is deze uitvoering ook aan te raden voor de wat grotere maten i.v.m. de stevigheid van het frame.
Art wallpaper / behang  Art wallpaper / behang

Voor dit behang in banen wordt de hoogste kwaliteit mat vliesbehang (non-woven backing) gebruikt. En met maatwerk heeft u altijd de beste uitsnede voor uw kamer.
Kunstdruk op (plexi) glas  Kunstdruk op (plexi) glas

Geef uw klassieke Vlaamse meesterwerl een strakke uitstraling met extra diepte door deze als kunstdruk op plexiglas te bestellen. De perfecte oplossing voor een modern interieur. Wordt geleverd inclusief onzichtbaar ophangsysteem aan de achterzijde.
Miniatuur kunst op hout  Miniatuur kunst op hout

Een miniatuur op hout brengt het kunstwerk tot leven. Het zijn robuuste, karakteristieke blokken met een kunstprint. Perfect om speels neer te zetten in huis, kantoor of showroom. -- TIJDELIJK NIET LEVERBAAR
Inlijst service: baklijsten  Inlijst service: baklijsten

Het inlijsten van uw Vlaamse meesterwerk met onze houten schilderijlijsten geven uw reproductie nog meer uitstraling! Het is een 10 mm dikke baklijst die voorzien is van een extra trapje aan de binnenzijde.
Art walltex / naadloos behang  Art walltex / naadloos behang

Art walltex is een hoogwaardig naadloos product dat bedoeld is om zonder naden rechtstreeks op de muur aan te brengen.
Art deco doek op spanframe van aluminium  Art deco doek op spanframe van aluminium

Art deco frame en doek is erg geschikt voor projecten en grotere (of oneffen) muren en wordt exact op maat voor u gemaakt. Het Art Deco doek is een fraaie naadloze oplossing waarbij doek gespannen wordt op een aluminium spanframe.