Ezelrit op het strand - Heist aan zee | Jan Verhas

 

Ezelrit op het strand - Heist aan zee

Dit prachtige kunstwerk van Jan Verhas geeft perfect het leven aan de Belgische kust weer rond 1884. Veelvuldig lieten de gegoeden zich op ezeltjes rondrijden op het strand aan het einde van de 19e eeuw.

Links in de hoge horizon van het schilderij zien we nog schepen liggen, rechts op dezelfde hoogte de bebouwing aan de kust. Het werk is duidelijk wat meer realistisch geschilderd dan bijvoorbeeld de impressionistische ezeltjes aan het strand van Isaac IsraŽls.

Het werk is te zien in het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen. Het meet maar liefst 255 x 396 cm.

Reakties van klanten

"Fantastisch voorstel, ik ben er erg blij mee."

  - Daniel, 2017 -

"We hebben het in goede staat ontvangen en het staat schitterend in ons nieuwe huis. We zijn er erg blij mee!"

  - Ruud, 2017 -

"We zijn super tevreden over het resultaat!"

  - Siebren, 2015 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Vanaf  €101.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Vanaf  €183.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Vanaf  €138.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Vanaf  €399.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Vanaf  €470.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Over Jan Verhas

De laat-19e eeuwse schilder Jan Verhas was een van de grondleggers van de Dendermondse School. Dit was een groep kunstschilders rond Dendermonde en het dorp Vlassenbroek.

Jan Verhas kreeg zijn opleiding aan de academie van Dendermonde en Antwerpen. Hij schilderde zeer realistisch, zowel portretten (kinderen) als landschappen en zgn. marines.

Zijn werken zijn te vinden in diverse musea: het Museum voor Schone Kunsten (Gent), het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten (Antwerpen), Elsene, Luik en Knokke-Heist.

 

Keuze hulp

Vlaamse Meesterwerken worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Vlaamse Meesterwerken denkt graag met u mee.