Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen

Reakties van klanten

"PRACHTIG. Bedankt voor je flexibiliteit, hij hang op een mooie plek boven de bank :)"

  - Jeroen, 2015 -

"Ontvangen hoor, helemaal goed."

  - Rick, 2016 -

"Hartelijk dank voor uw reactie en de uitstekende service. Wij zijn er ontzettend blij mee!"

  - Gert-Jan, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Kunstwerken uit het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen

De collectie van het koninklijk Museum voor Schone Kunsten is een van de meest mooiste in de Benelux. U vindt er Vlaamse primitieven zoals Jan van Eyck, Van der Weyden en Hans Memling, maar ook een hele ruimte met werken van Rubens. Ook Jordaans en Van Dyck zijn onderdeel van de collectie.


De onderstaande schilderijen uit het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Vlaamse Meesterwerken:

 

Vanaf  € 28.50