Museum voor Schone Kunsten Gent

Reakties van klanten

"Ontvangen hoor, helemaal goed."

  - Rick, 2016 -

"Wij zijn erg tevreden"

  - Iris, 2016 -

"Zijn er erg blij mee. Bedankt voor de snelle service!"

  - Nathalie, 2014 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Kunstwerken uit het Museum voor Schone Kunsten Gent

In het Museum voor Schone Kunsten Gent zijn veel schilderijen van HiŽronymus Bosch, Rubens, Jordaens, Frans Hals, Ensor en Rogier van der Weyden te zien. Een colelctie van hoog niveau. Daarnaast is er ook beeldhouwkunst te vinden.


De onderstaande schilderijen uit het Museum voor Schone Kunsten Gent kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Vlaamse Meesterwerken:

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 28.50