Groeningemuseum (Stedelijk Museum voor Schone Kunsten) Brugge

Reakties van klanten

"... ziet er goed uit. Dank!"

  - Aimee, 2017 -

"... what you see is what you get! Uit ervaring weten wij dat dat lang niet altijd het geval is met dit soort behang. Nogmaals bedankt!"

  - Andy, 2017 -

"Superblij met het mooie schilderij, nog mooier dan gehoopt."

  - Bianca, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Kunstwerken uit het Groeningemuseum (Stedelijk Museum voor Schone Kunsten) Brugge

Het Groeningemuseum is een belangrijk museum voor liefhebbers van de Vlaamse Primitieven. De 'Madonna met kanunnik Joris van der Paele' van Van Eyck is hier te vinden. Maar ook werken van Hugo van der Goes en Hans Memling zijn onderdeel van de collectie. Daarnaast wordt het symboliscme (Ensor) en surrealisme belicht.


De onderstaande schilderijen uit het Groeningemuseum (Stedelijk Museum voor Schone Kunsten) Brugge kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Vlaamse Meesterwerken: