Museo del Prado Madrid

Reakties van klanten

"Bedankt voor de snelle service ... canvas print is perfect mooi!"

  - Thera, 2017 -

"Nog bedankt voor de service. Het doek hangt er mooi bij."

  - Rob, 2017 -

"... what you see is what you get! Uit ervaring weten wij dat dat lang niet altijd het geval is met dit soort behang. Nogmaals bedankt!"

  - Andy, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Kunstwerken uit het Museo del Prado Madrid

Het Prado heeft een grote collectie Vlaamse werken in huis. En overigens ook beroemde werken van Jheronimus Bosch. Veel werken zijn mee naar Spanje genomen na afloop van de Spaanse overheersing.


De onderstaande schilderijen uit het Museo del Prado Madrid kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Vlaamse Meesterwerken:

 

Vanaf  € 98.00

 

Vanaf  € 102.00

 

Vanaf  € 28.50