National Gallery London

Reakties van klanten

"Bedankt voor de goeie service."

  - Yvonne, 2017 -

"Hij zit erop!! Heel mooi, eyecatcher in huis!"

  - Petra, 2016 -

"Vandaag hebben wij het canvas in goede orde ontvangen. Heel hartelijk dank voor de snelle en goede service."

  - Petra, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Kunstwerken uit het National Gallery London

The National Gallery op Trafalgar Square is een prachtig museum dat ook nog eens vrij toegankelijk is. Het museum heeft een rijke collectie schilderijen met Vlaamse werken variërend van Dieric Bouts, van Dyck en Rubens. Maar ook van Gogh, Vermeer, Monet en Van Gogh, Velázquez en Michelangelo zijn er te vinden. Kortom: een must-see voor de kunstliefhebber.


De onderstaande schilderijen uit het National Gallery London kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Vlaamse Meesterwerken:

 

Vanaf  € 91.00