Museum M Leuven

Reakties van klanten

"Super mooi dit!"

  - Yvon, 2017 -

"Het is prachtig geworden en het sluit mooi aan op ons interieur. Zijn vooral blij met het feit dat de kleuren in het echt overeenkomen met de kleuren op de website."

  - Andy, 2017 -

"Wij zijn zo tevreden over de Nachtwacht die deze week geleverd is, dat we zojuist ook het Melkmeisje hebben besteld"

  - Gert-Jan, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Kunstwerken uit het Museum M Leuven

M brengt een mix van oude meesters en hedendaagse kunst samen onder een dak. Met niet minder dan 52000 objecten in de collectie is een ruime keuze aan vooraanstaande kunst te zien. Van Dieric (Dirk) Bouts en Rogier van der Weyden tot fotografie en architectuur.


De onderstaande schilderijen uit het Museum M Leuven kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Vlaamse Meesterwerken:

 

Vanaf  € 28.50