Museum Boijmans Van Beuningen Rotterdam

Reakties van klanten

"... what you see is what you get! Uit ervaring weten wij dat dat lang niet altijd het geval is met dit soort behang. Nogmaals bedankt!"

  - Andy, 2017 -

"Superblij met het mooie schilderij, nog mooier dan gehoopt."

  - Bianca, 2017 -

"Bedankt voor de snelle service ... canvas print is perfect mooi!"

  - Thera, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Kunstwerken uit het Museum Boijmans Van Beuningen Rotterdam

Dit museum in Rotterdam bezit schilderijen, sculpturen en gebruiksvoorwerpen. U vindt er o.a. prachtige werken van bijvoorbeeld Bruegel de Oude maar ook impressionistische schilderijen (o.a. Van Gogh).


De onderstaande schilderijen uit het Museum Boijmans Van Beuningen Rotterdam kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Vlaamse Meesterwerken:

 

Vanaf  € 101.00