Religieuze kunst

Reakties van klanten

"Fantastisch voorstel, ik ben er erg blij mee."

  - Daniel, 2017 -

"Heel mooi! Ik kan niet wachten.. :)"

  - Cynthia, 2017 -

"Zojuist is mijn schilderij afgeleverd. Echt schitterend."

  - Helena, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Kunstwerken met onderwerp 'Religieuze kunst'

Zeker in de tijd van de Vlaamse Primitieven was religie het belangrijkste onderwerp van de schilderkunst. Veelal Christelijke themas en figuren. De oorsprong hiervan lag (mede) in het feit dat de gegoede burgerij (die zich dergelijke kunst kon veroorloven) zich graag associeerde met religieuze uitingen.


De onderstaande schilderijen met onderwerp 'Religieuze kunst' kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Vlaamse Meesterwerken:

 

Vanaf  € 101.00

 

 

Vanaf  € 142.00

 

Vanaf  € 98.00

 

Vanaf  € 91.00

 

Vanaf  € 102.00

 

Vanaf  € 121.00

 

Vanaf  € 101.00

 

Vanaf  € 102.00

 

Vanaf  € 28.50