Stilleven

Reakties van klanten

"Wij zijn erg tevreden"

  - Iris, 2016 -

"Hij is in zeer goede orde gearriveerd. Ik ben blij met de goede service."

  - Anniek, 2017 -

"Ontvangen hoor, helemaal goed."

  - Rick, 2016 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Kunstwerken van het genre Stilleven

De stilllevens worden vanaf de 17e eeuw vaak in realistische vorm geschilderd. Vaak waren het pronkstukken, voorzien van veel detail en een goede stofuitdrukking. Hoewel de schilderstijl van veel van de werken doorgaans realistisch is, was het toch de schilder die door zijn compositie en kleurgebruik een bijzondere voorstelling creŽerde. Niet zelden hebben de afgebeeldde voorwerpen een diepere betekenis.


De onderstaande schilderijen van het genre Stilleven kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Vlaamse Meesterwerken:

 

Vanaf  € 101.00

 

Vanaf  € 108.00

 

Vanaf  € 28.50