Topstukken

Reakties van klanten

"Zojuist is mijn schilderij afgeleverd. Echt schitterend."

  - Helena, 2017 -

"Ik heb net mijn canvasdoek ontvangen en ben zeer tevreden! Dank voor de snelle afhandeling."

  - Caroline, 2017 -

"Vandaag hebben wij het canvas in goede orde ontvangen. Heel hartelijk dank voor de snelle en goede service."

  - Petra, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Kunstwerken van het genre Topstukken

Dit zijn veelal werken die door de diverse musea en particulieren wereldwijd verzameld worden. Menig werk van Vlaamse kunstenaars is ook in handen gekomen (of gebleven) van Spanjaarden die het meenamen na de overheersing. Esthetische of historische waarde ligt vaak ten grondslag aan de internationale bekendheid. Veel van de schilderijen zijn in het geheugen verankerd van iedereen die ze ooit gezien heeft.


De onderstaande schilderijen van het genre Topstukken kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Vlaamse Meesterwerken:

 

 

Vanaf  € 142.00

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 101.00

 

Vanaf  € 101.00

 

 

Vanaf  € 28.50