Favoriete werken

Reakties van klanten

"Hij hangt prachtig!"

  - Esther, 2017 -

"We zijn erg blij met het resultaat!"

  - Suzanne, 2017 -

"Hij is in zeer goede orde gearriveerd. Ik ben blij met de goede service."

  - Anniek, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Kunstwerken van het genre Favoriete werken

Binnen de collectie van Vlaamse Meesterwerken is er een aantal favoriete werken door ons persoonlijk geselecteerd. Niet noodzakelijk alleen de meest gekende schilderijen, maar qua sfeer en uitvoering van top nivo. Ze zijn daarom toegevoegd aan de lijst van onze favoriete Vlaamse Meesterwerken.


De onderstaande schilderijen van het genre Favoriete werken kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Vlaamse Meesterwerken:

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 101.00

 

Vanaf  € 28.50