Nachtcafe, Place Lamartine (Arles) | Vincent van Gogh

 

Nachtcafe, Place Lamartine (Arles)

Café de la gare, op de Place Lamartine in Arles werd in 1888 door van Gogh vereeuwigd. Het werk heeft een typische sfeer zoals men die vaak laat in de nacht tegenkomt. Gasten die half slapend naast hun drankje zitten en een set dat geanimeerd zit te praten achterin. Dit café stond bekend om zijn bijzonder gemixte clientele; dames van lichte zeden, mislukkelingen en lokale dronkaards. Het schilderij bevat zeer uitgesproken kleuren.

Reakties van klanten

"Wij zijn erg tevreden"

  - Iris, 2016 -

"... dit is helemaal prima, dank je wel voor je geduld."

  - Jacqueline en Martin, 2017 -

"Bedankt voor de snelle service ... canvas print is perfect mooi!"

  - Thera, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Vanaf  €89.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Vanaf  €138.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Over Vincent van Gogh

Hoewel hij natuurlijk geen Vlaming was woonde en werkte van Gogh wel in Vlaanderen en later Frankrijk. In Antwerpen maakte hij zeven schilderijen en volgde hij cursussen schilderen en ook sculptuur aan de kunstacademie. Ook verbleef hij eerder al in Brussel om zich volledig op het kunstenaarsschap toe te leggen.

Vincent van Gogh was een postimpressionistisch schilder. Tot zijn meest bekende werken worden gerekend: Amandelbloesem, Caféterras bij nacht, Zonnebloemen, Slaapkamer in Arles, De sterrennacht en natuurlijk zijn vele landschappen en portretten.

 

Keuze hulp

Vlaamse Meesterwerken worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Vlaamse Meesterwerken denkt graag met u mee.