De IJsvogels   |  Emile Claus   |  Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: ca. 148 x 205 cm

Vanaf: € 163.00

Levertijd: 5 werkdagen

Reakties van klanten

"Heel mooi! Ik kan niet wachten.. :)"

  - Cynthia, 2017 -

"Hij hangt prachtig!"

  - Esther, 2017 -

"Ik wil jullie nog even bedanken voor de nette levering van mijn mooie davidsz de heem canvas. Hij is boven verwachting ! Mooie kwaliteit, bedankt hier voor."

  - Celeste, 2016 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

De IJsvogels | Emile Claus | Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Kies een uitvoering

80 x 110 cm
€ 163.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
90 x 120 cm
€ 177.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
100 x 140 cm
€ 199.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
110 x 160 cm
€ 241.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
140 x 200 cm
€ 338.00
Nu gratis verzending op veel producten
  

 

De IJsvogels, door Emile Claus

Dit werk uit 1891 van Emile Claus was voor Jenny Montigny dé inspiratiebron om ook het schilderen te omarmen en bij Claus in de leer te gaan. Dit mondde uit een een langdurige liefdesrelatie.

Het werk zelf is eigenlijk zeer sterk in het kleurgebruik. Een "wit" winters landschap blijkt toch veel tinten in zich te herbergen. Mede dat maakt dit schilderij dat in eerste instantie eenvoudig lijkt zo sterk. Hij schilderde het in zijn Parijse periode en markeert de start van zijn luminisme. Het is een van de meest bekende en geliefde werken van België geworden.


Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Dit type canvasdoek heeft een extra luxe uitstraling door het dikkere houten spanframe (4 cm) dat gebruikt wordt. Het doek heeft een zeer fijne, nauwelijks zichtbare, structuur waardoor het ook zeer weinig glanst. De fijne details van werk komen daardoor optimaal tot hun recht. Naast de luxere uitstraling is deze uitvoering ook aan te raden voor de wat grotere maten i.v.m. de stevigheid van het frame. Het spanframe is niet zichtbaar, u ziet aan de voor- en zijkanten alleen het canvasdoek!

Het canvasdoek voor u op bestelling gemaakt waarbij ook de zijkant bedrukt wordt waardoor er geen harde overgang tussen voor- en zijkant te zien is. U kunt deze daarom zo aan de wand kunt hangen. Het Vlaamse meesterwerk van uw keuze wordt voor u in hoge resolutie geprint met een speciale digitale druktechniek op 300 grams materiaal.

TIP: Nog eenvoudiger uw canvasdoek ophangen? Bestel direct het ophangsetje mee, deze sets vindt u onder het kopje Materiaal.


 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Vlaamse Meesterwerken altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Vlaamse Meesterwerken denkt graag met u mee.