Het aards paradijs met de zondeval van Adam en Eva   |  Peter Paul Rubens   |  Art walltex / naadloos behang

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 75 x 115 cm

Vanaf: € 399.00

Levertijd: 7 werkdagen

Reakties van klanten

"Bedankt voor de zeer snelle levering."

  - Antoon, 2017 -

"Wij zijn erg blij met het resultaat."

  - Petra, 2017 -

"Ik heb hem ontvangen! Hij is prachtig! Dank u wel!"

  - Anneke, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Het aards paradijs met de zondeval van Adam en Eva | Peter Paul Rubens | Art walltex / naadloos behang

Kies een uitvoering

Maatwerk: exact uw muurmaat tot 4 m2
€ 399.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 4 - 6 m2
€ 484.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 6 - 8 m2
€ 594.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 8 - 10 m2
€ 704.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 10 - 12 m2
€ 814.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 12 - 14 m2
€ 924.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 14 - 16 m2
€ 1034.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 16 - 18 m2
€ 1144.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 18 - 20 m2
€ 1254.00
Nu gratis verzending op veel producten
  

 

Het aards paradijs met de zondeval van Adam en Eva, door Peter Paul Rubens

Dit schilderij is ontstaan uit een samenwerking tussen Peter Paul Rubens en Jan Brueghel de Oude. Aanvankelijk schilderde Rubens de figuren Adam en Eva. Dit is ook te zien aan de andere techniek die hij hanteerde. Deze was gelaagder en gladder dan die van Brueghel de Oude. Deze laatste werkte net iets pasteuzer, met iets dikkere verflagen. Hij schilderde de natuur en de dieren.

Het uitbundige dierenrijk moet zeker voor de tijd rond 1617 een enorme bezienswaardigheid geweest zijn. Door de reizen werden steeds meer exotische diersoorten ontdekt door de westerse wereld. Het publiek kon bijvoorbeeld op dit prachtige schilderij kennis maken met deze diersoorten (in kleur).


Art walltex / naadloos behang

Art walltex is een hoogwaardig materiaal dat bedoeld is om rechtstreeks op de muur aan te brengen. Vlaamse Meesterwerken levert dit naadloos op één (grote) rol.

We maken uw bestelling van Art walltex op zeer stevig (330 gr./m2) materiaal dat vrijwel niet scheurt en kreukt. Het materiaal is waterafstotend, afneembaar en heeft een zeer lichte structuur.

Door de scheurvastheid is het eventueel nog te herpositioneren tijdens het aanbrengen en zelfs na lange tijd nog in één keer geheel van de muur te verwijderen. Het aanbrengen is door de grote maat wat moeilijker dan de standaard rollen Art Wallpaper, dus enige ervaring of handigheid met het aanbrengen is wel nodig.
Het Art walltex wordt doorgaans vanaf de rol van links naar rechts aangebracht. Het kan met de juiste lijm gelijmd worden op een vlakke, niet zuigende ondergrond. Afhankelijk van de ondergrond zijn Flexxs medium, Vescom 2000/3000 of Perfax Vinyl bruikbare lijmsoorten. Hierbij wordt de muur met een roller voorzien van lijm.

Wanneer u voor Maatwerk: exact op uw muurmaat kiest kunt u uw maat aangeven in stap 2 tijdens het afrekenen van uw bestelling. Indien u deze maat nog niet exact weet dan nemen wij na uw bestelling via het opgegeven e-mail adres nog even contact met u op. Voordat er geproduceerd wordt ontvangt u altijd eerst een voorbeeldje per mail ter goedkeuring.

Art walltex is geschikt voor thuis, maar ook zeer geschikt voor openbare ruimtes. Het materiaal heeft een B1 brandvertragingscertificaat. Neemt u voor afmetingen > 10 m2 en/of het inschakelen van een montageteam bij uw project even contact met ons op.


 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Vlaamse Meesterwerken altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Vlaamse Meesterwerken denkt graag met u mee.