Ezelrit op het strand - Heist aan zee   |  Jan Verhas   |  Kunstdruk op (plexi) glas

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 255 x 396 cm

Vanaf: € 138.00

Levertijd: 9 werkdagen

Reakties van klanten

"Bedankt voor de prettige afhandeling."

  - Manita, 2017 -

"We zijn allemaal erg blij met het resultaat. Het fotobehang was van een erg goede kwaliteit en liet zich perfect aanbrengen!"

  - Bianca, 2017 -

"... ziet er goed uit. Dank!"

  - Aimee, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Ezelrit op het strand - Heist aan zee | Jan Verhas | Kunstdruk op (plexi) glas

Kies een uitvoering

30 x 50 cm
€ 138.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
40 x 60 cm
€ 185.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
60 x 90 cm
€ 340.00
Nu gratis verzending op veel producten
  
80 x 120 cm
€ 509.00
Nu gratis verzending op veel producten
  

 

Ezelrit op het strand - Heist aan zee, door Jan Verhas

Dit prachtige kunstwerk van Jan Verhas geeft perfect het leven aan de Belgische kust weer rond 1884. Veelvuldig lieten de gegoeden zich op ezeltjes rondrijden op het strand aan het einde van de 19e eeuw.

Links in de hoge horizon van het schilderij zien we nog schepen liggen, rechts op dezelfde hoogte de bebouwing aan de kust. Het werk is duidelijk wat meer realistisch geschilderd dan bijvoorbeeld de impressionistische ezeltjes aan het strand van Isaac IsraŽls.

Het werk is te zien in het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen. Het meet maar liefst 255 x 396 cm.


Kunstdruk op (plexi) glas

Het kunstwerk wordt speciaal voor u in spiegelbeeld op de achterzijde van een dikke (4 mm) plexiglas plaat gedrukt en afgewerkt. Deze plaat is speciaal UV bestendig, dus vergeelt niet. Aan de achterzijde wordt de plaat voorzien van een (aan de voorzijde onzichtbaar) ophangsysteem en kan dus zo aan de muur gehangen worden!
Plexiglas is 17 keer sterker dan glas daarbij ook nog eens 2,5 keer lichter dan glas. Het materiaal is helderder dan bijvoorbeeld float of kristalglas. Het geeft een prachtig diepte en glanseffect. Wel zal er rekening gehouden moeten worden dat het materiaal krasgevoelig is en gereinigd moet worden met een zachte microvezeldoek en een lauw sopje of speciaal reinigingsmiddel voor plexiglas (geen agressieve cleaners).Deze uitvoering geeft elk kunstwerk een moderne hoogglans uitstraling. De perfecte oplossing om de klassiekers van Vlaamse Meesterwerken te integreren in een modern interieur.


 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Vlaamse Meesterwerken altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Vlaamse Meesterwerken denkt graag met u mee.