Verzoeking van de Heilige Antonius - rechter paneel | Jheronimus Bosch

 

Verzoeking van de Heilige Antonius - rechter paneel

Dit kunstwerk is onderdeel van een drieluik. Het te zien is in Lissabon in het Museu Nacional de Arte Antiga. Dit hoogstandje uit de Noordelijke renaissance is in 1501 geschilderd door Bosch. Het laat het verhaal van de Heilige Antonius zien. De duivel probeert hem op diverse manieren (te vergeefs) te verleiden. Het gaat hier om het rechter paneel.

Reakties van klanten

"Vandaag hebben wij het canvas in goede orde ontvangen. Heel hartelijk dank voor de snelle en goede service."

  - Petra, 2017 -

"Superblij met het mooie schilderij, nog mooier dan gehoopt."

  - Bianca, 2017 -

"Hij is in zeer goede orde gearriveerd. Ik ben blij met de goede service."

  - Anniek, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Vanaf  €107.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Vanaf  €116.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Vanaf  €297.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Over Jheronimus Bosch

Jheronimus Bosch (Jeroen Bosch) is net als Isenbrant, Brueghel en Gossaert deel van de noordelijke renaissance. Hij maakte mysterieuze werken met zeer veel detail waarbij Bijbelse themas ook op fantasievolle wijze verwerkt werden. Zijn opdrachten kwamen onder meer uit Brussel en hij schilderde hij voor Filips de Schone van Spanje het schilderij Laatste Oordeel en voor Henry III van Nassau het schilderij de Tuin Der Lusten (Prado). Hij had invloed op Antwerpse en Mechelse kunstenaars. Pieter Bruegel de Oude is ook een duidelijk volger van zijn schilderstijl.

Hij schilderde ook diverse drieluiken welke op onze site ook echt als drieluik (drie losse werken) te bestellen zijn.

 

Keuze hulp

Vlaamse Meesterwerken worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Vlaamse Meesterwerken denkt graag met u mee.